Hotel Palace, locul unde vei găsi tratamentele pentru corp potrivite pentru tine.
Află care sunt acestea!

O vacanță este întotdeauna bine venită, în special atunci când locația aleasă are peisaje de poveste și aduce nenumărate avantaje. Programul nostru, al tuturor, este mereu unul încărcat, plin de sarcini de toate felurile, epuizant, menținând un nivel ridicat de stres.


Mereu obosiți, cu gândul în altă parte, apatici, ușor iritabili și speriați de timpul redus pe care îl avem pentru a duce la bun sfârșit îndatoririle de la locul de muncă sau de acasă, la sfârșitul fiecărei zile ne întrebăm de unde vine starea noastră neplăcută. Totul pornește de la o rutină, de la faptul că de multe ori ne blocăm într-un anumit punct, o zonă de siguranță, în care noi ne simțim confortabil și din care este greu să mai ieșim.


Atunci când ne hotărâm să luăm o pauză, să încercăm să ne relaxăm, să facem ceva și pentru noi, ar fi bine să luăm în calcul, ca pe lângă toate acestea, să profităm și de anumite tratamente care aduc îmbunătățiri considerabile sănătății noastre. Astfel că, atunci când îți alegi locația pentru a-ți petrece fie și un sejur mai scurt, fie un concediu de odihnă prelungit, să încerci să alegi acea locație care oferă pe lângă relaxare și peisaj mirifice, și activități care sunt de un real folos pentru sănătatea organismului tău. Poți alege cu încredere Băile Govora. Aici sunt numeroase locații care oferă servicii de calitate, respectiv cazare între trei și cinci stele, sunt prevăzute cu piscină, cu saună, cu restaurante, dar și cu diverse spații amenajate special pentru tratamente corporale, spa, precum și săli de sport sau bazine cu apă termală.


Tratamentele corporale sunt menite să aducă o serie de beneficii pentru sănătatea noastră, dar ele sunt și de natură estetică, destinate înfrumusețării sau întreținerii corporale. Astfel că, odată cazat, vei beneficia de toate serviciile, care de obicei sunt incluse, respectiv saună, spa, dar și tratamente balneare, cum ar fi termoterapia, hidromasajul cu esență de brad, kinetoterapia, electroterapia, inhaloterapia sau hidroterapia. Toate aceste proceduri, la finalul sejurului, alături de tratamentele corporale destinate înfrumusețării, îți vor aduce îmbunătățiri semnificative, atât în ceea ce privește starea de sănătate, cât și din punct de vedere estetic, iar tu, un turist aflat în vacanță, îți vei mulțumi pentru alegerea făcută.


Hotelul Palace de la Băile Govora este o locație de excepție, care pe lângă aspectul spectaculos, dat de arhitectura specifică palatelor de odinioară, cuprinde și un centru medical în care sunt realizate toate procedurile enumerate mai sus. În plus, la acestea se adaugă și tratamentele corporale pe care le poți încerca și tu pentru a-ți confirma ca serviciile sunt de calitate și oferă beneficiile promise. Potrivite pentru relaxare și răsfăț în adevăratul sens al cuvântului, tratamentele corporale realizate la Hotel Palace vor aduce un plus de energie și vitalitate în viața ta. O cură de întinerire, Hammam, este o procedura de înlăturare a stresului, ajută la detoxifiere și este anti-răceală. Sauna cu infraroșu este o altă opțiune care îți stă la dispoziție și este potrivită pentru tine dacă nu îți place sauna clasică, întrucât aici corpul este încălzit cu ajutorul razelor infraroșu, iar temperatura din încăpere nu este foarte ridicată. Poți alege, de asemenea, sauna umedă, fântâna de gheață, solarul sau un shock duș, pentru a avea grijă de corpul tău și pentru a avea parte de un moment de liniște și relaxare.


Băile Govora nu oferă decât cazări de excepție și peisaje care îți bucură ochiul și sufletul, ori programe speciale pentru cei cu probleme de reumatism, în general cu probleme ale aparatului locomotor, ci și destindere, relaxare, tratamente spa, tratamente destinate îmbunătățirii aspectului fizic, saună sau orice alte proceduri care te fac să vezi că ești cu adevărat frumoasă. Vacanța la Băile Govora va fi atuul tău, al unei femei frumoase, cu un aspect fizic de invidiat, al unei femei relaxate, plină de viață, în deplină armonie corp, minte, suflet.

Distribuie acest articol

Articole asemănătoare